Invinge cancerul cu forta naturii!

Ingrediente active

Aronia

Aronia

Frecvent gasite in paduri aronia este cunoscuta sub denumirea de chokeberry, datorita gustului sau astringent. Culoarea violeta pura a aroniei a atras atentia cercetatorilor stiintifici, deoarece astfel de culori ale fructelor arata proprietatile antioxidante ale acestora, iar in cadrul aroniei regasim antociani. Acest pigment demonstreaza proprietatile puternice de protectie a celulelor pe care le prezinta aronia. De asemenea, acest pigment are beneficii antiinflamatoare, avand astfel capacitatea sa reduca inlamatia sistemica, un factor cheie in dezvoltarea bolilor cronice.

Dar acesta este doar inceputul beneficiilor oferite de aronia. Analizand mai mult in compusii gasiti in cadrul acestor boabe, oamenii de stiinta au gasit un numar de agecti specifici, incluzand acidul cafeic, ciandin-3-galactozidul, delfinadina, epicatechina, malvidina si multe altele. Agentii specifici din cadrul aroniei sunt antibacterieni, antivirali si antidiabetici, avand capacitatea sa se lupte impotriva formarii placii arteriale si a colesterolului scazut si ajuta la protejarea ficatului contra unei serii de toxine. In societatea noastra din ce in ce mai diabetica, compusii aroniilor ajuta la scaderea nivelului de zahar din sange.

Aronia este un ingredient activ important inclus in compozitia suplimentelor precum Onconovical,

Produse care contin Aronia


  • REDUCERE 45%
Kit Anticancer Forte

 14 Ingrediente Naturale

Kit Anticancer Forte
728 lei 398 lei
Adauga in cos
  • REDUCERE 35%
Kit Pneumo Fix

 14 Ingrediente Naturale

Kit Pneumo Fix
1019 lei 662 lei
Adauga in cos
  • REDUCERE 34%
  • TRANSPORT GRATUIT
Onconovical

 12 Ingrediente Naturale

Onconovical
300 lei 198 lei
Adauga in cos
  • REDUCERE 36%
  • TRANSPORT GRATUIT
Onconovical 1 luna

 12 Ingrediente Naturale

Onconovical 1 luna
600 lei 382 lei
Adauga in cos
  • REDUCERE 36%
  • TRANSPORT GRATUIT
Onconovical 2 luni

 12 Ingrediente Naturale

Onconovical 2 luni
1200 lei 764 lei
Adauga in cos
  • REDUCERE 36%
  • TRANSPORT GRATUIT
Onconovical 3 luni

 12 Ingrediente Naturale

Onconovical 3 luni
1800 lei 1146 lei
Adauga in cos

)Intr-un studiu efectuat de catre cercetatorii de la Ohio State University, s-a descoperit ca animalele hranite cu o dieta speciala ce continea in proportie de 5% fructe de aronia au contribuit la prevenirea cancerului esofagian, concluzionand astfel ca acest fruct ajuta la inhibarea formarii si cresterii tumorii.

De asemenea, un studiu de laborator gasit in Phytotherapy Research din 2010, sugereaza ca extractele de aronia ce prezinta in compozitia lor antociani, inhiba cu succes cresterea cancerului de san. Dupa cum putem obbserva acest ingredient ofera numeroase beneficii organismului nostru si de aceea, specialistii l-am introdus si numeroase suplimente naturale precum Onconovical,

Un studiu realizat de cercetatori pentru departamentul de Stiinte Naturale ale Universitatii Middlesex prezinta beneficiile aroniei combinate cu curcumina, doua super-alimente capabile sa lupte impotriva cancerului. Combinatia ajuta la intreruperea cu succes a raspandirii celulelor maligne si induce apoptoza. Studiu a evaluat efectele aroniei asupra unui gioblastom specific (linie de cance cerebral, cunoscut sub numele de U373), iar rezultatele au fost uluitoare. Dupa cum s-a demonstrat, boabele de aronia au contribuit la uciderea acestui tip de cancer specific, in timp ce curcumina a indus apoptoza, ajutand astfel la producerea de celule noi si raspandirea acestora.

De asemenea, s-au efectuat cercetari si s-au observat efectele aroniei asupra cancerului de colon. Proliferarea celulelor a fost inhibata cu 30-40% dupa expunerea celulelor cancerului de colon la o mica doza netoxica de suc de fructe aronia. Cercetatorii au observat, de asemenea, o schimbare intr-un procent mic de gene, toate legate de proliferarea celulelor, raspandirea tumorii si carcinogeneza colonului.


Beneficiile Aroniei in cazul afectiunilor cancerigene.

Mai multe studii efectuate asupra efectului pe care extractul de aronia ( ingredient activ Onconovical, ) il prezinta asupra celulelor canceroase au aratat ca acest extract ar putea fi util in combaterea tumorilor de cancer de colon. Un tip speficic de supersoare tumorale, molecula 1 de adeziune celulara legata de antigenul carcinoembrionic, s-a dovedit a fi reglata in timpul tratamentului cu extract de aronia. Acest supersor este in mod obisnuit redus in primele etape ale cancerului de colon. Cercetatorii condiera ca aceasta descoperire ar putea conduce la mai mult cercetari in utilizarea alimentelor bogate in polifenoli, cum ar fi boabele de aronia, pentru a viza acest superson tumoral special.

Oamenii de stiinta din Marea Britanie isi bazeaza constatarile pe un studiu de laborator cu privire la extracul de aronia in ceea ce priveste uciderea celulelor canceroase, un proces cunoscut sub numele de apoptoza.

Boabele de aronia sunt bogate in vitamine si antioxidanti, incluzand diferiti polifenoli - compusi care se crede ca ajuta la eliminarea substantelor nocive pentru o buna activitate a celulelor organismului. 

Un studiu efectuat de catre cercetatori a fost efectuat pe exactractul de aronia pentru a observa efectele pe care acesta le prezinta asupra celulelor cancerului pancreatic. Ei au examinat ce se intampla cu aceste celule in laborator atunci cand au fost tratati cu chimioterapie, numai cu extract de aronia sau cu o combinatie a celor doua.

Ceea ce au descoperit a fost ca adaugarea extractului de aronia in cadrul teraiilor chimioterapeutice utilizate pentru tratamentul cancerului pancreatic, a fost mai eficace in stoparea cresterii celulelor canceroase, decat in cazul medicamentului in monoterapie.

Cercetatorii au ales sa studieze impactul extractului de aronia asupra cancerului pancreatic si numeroasele beneficii pe care le aduce organsimului in cazul acestui tip de cancer

Analiza din Journal of Clinical Patology a examinat mai intai toxicitatea generala a aroniei. S-a constatat ca aronia nu a prezentat nici un efect toxic asupra celulelor normale, nici chiar in cantitati ridicate. 

De asemenea, oamenii de stiinta au constatat ca dupa 48 de ore de tratament cu extract de aronia, exista dovezi de apoptoza in celulele canceroase pancreatice.


Alte beneficii pe care Aronia le prezinta asupra organismului nostru.

Aronia isi dodedeste eficacitatea si in alte afectiuni, fiind astfel benefica in:
- mentinerea sanatoasa a tractului urinar; gratie dozei mari de acid chinic din aronia, aceasta ajuta la prevenirea infectiilor urinare.
- aronia contribuie la imbunatatirea circulatiei sanguine in corpul nostru, intareste vasele de sange si reduce riscul bolilor de inima. Nivelul ridicat de antioxidanti pe care ii contine aronia, ajuta la prevenirea formarii radicalilor liberi, astfel scazand riscul de aparitie a diabetului sau afectiunile cardiovasculare;
- aronia ajuta la ameliorarea problemelor prezente la nivelul sistemului nostru digestiv, inclusiv ulcerele.
- prezinta beneficii antiinflamatorii si antivirale, ajutand astfel la prevenirea racelilor si gripelor, mentinand astfel sanatatea sistemului nostru imunitar.
- datorita nivelului ridicat de caroten, aronia ajuta la protejarea celulelor impotriva daunelor si impiedica formarea de cataracta.
- ajuta la ameliorarea si prevenirea afectiunilor diabetice.
- fructele de aronia au cea mai mare concentratie de antioxidanti prezenti in orice fruct. Antioxidantii protejeaza celulele organismului nostru de efectele daunatoare ale oxidarii. SI pentru ca aronia este bogata in antioxidanti, are o valoare foarte inalta ORAC, capacitatea de absorbtie a oxigenului radical.

Multe cercetari sunt in curs de desfasurare in prezent, iar beneficiile pentru sanatate ale aroniei se dezvaluie mereu.
Nu se poate nega faptul ca prezenta anthocianinelor si a polifenolilor este principalul motiv pentru care acest mic superfruct este atat de de puternic si poate lupta impotriva multor afectiuni, inclusiv a celor cancerigene.