Invinge cancerul cu forta naturii!

Testimoniale produse cancer

1598517086-Cebraoptim_.png

CebraOptim

"Foarte bun in cazul parkinson. L-am luat pentru mama mea si este excelent si tremurul este abia sesizabil acum dupa 5 luni cu CebraOptim"
1529688468-Onconovical.png

Onconovical

"Folosim Onconovical de 7 luni pentru tatal meu, cancer hepatic, cu metastaze ososase, varsta 67 ani. Rezultatele sunt de exceptie si suntem foarte multumiti. Acum merge singur, manca foarte bine, se odihneste bine si analizele sunt mi mult decat multumitoare. Acum continua cu doza profilactica de 3 capsule Onconovical/zi si cu certitudine vom continua atat cat ne vom permite. Il recomandam cu multa incredere tuturor persoanelor care au nevoie de sutinerea sanatatii!"
1560842230-Canticer Plus_.png

Canticer Plus

"Am luat pentru tatal meu pentru steatoza Canticer Plus. Va spun sincer ca rezultatele s-au observat inca din primele saptamani de admimnistrare. In primul rand mai oboseste asa des de cand ia Canticer Plus. Am fost la analizele periodice si totul a iesit mult mai bine ca pana cum. Valorile transaminazelor sunt aproape de limita normala, colesterolul, trigliceridele sunt in parametrii normali Continuam admimnistrarea cu Canticer Plus si il recomandam cu caldura mai ales ca poate fi luat de oricine chiar si profilactic. Multa sanatate!"
1560842027-Canticer_.png

Canticer

"Sotia mea a fost diagnosticata cu cancer ovarian cu metastaze pe uter, ni s-au recomandat 8 sedinte de chimioterapie. Sotia mea nu era intr-o stare foarte buna, era slabita nu avea pofta de mancare si abia daca mai reuseam sa o ridic din pat. Am inceput sa citesc pe net si am ajuns la produsul canticer. Am sunat la numarul afisat pe ecran, am vorbit cu o doamna care mi-a povestit despre produs si despre cum actioneaza si cum trebuie administrat. M-am hotarat sa iau pachetul canticer pentru 3 luni de zile ca sa stiu ca am exact pentru perioada minima. Acum aproape la 3 luni de zile de administrare Canticer am fost la tomograf si se pare tumora a disparut si au inceput sa se retraga si din metastaze. Rezultatele sunt minunate si o sa continuam administrarea cu canticer chiar pana la un an de zile. Sotia mea acum este bine, are un tonus bun si chiar plecam in vacanta de sarbatori, acum 3 luni nici nu se mai ridica din pat, deci eu o consider o minune. Multumm canticer!"
1539776028-Olimpiq Jubileum SXC 250  120 doze - 240 cps.png

Olimpiq Jubileum SXC 250% 120 doze - 240 cps

"Folosesc pentru tatal meu de 10 luni foarte multe produse de la Vita Crystal. Olimpiq StemXcell, PVG, Flavin7, germeni de morcov, varza rosie, Cytoflavin, vitamina C Ester, seleniu, Cr, vitamina E, Germeni de dovleac, Trace Minerals84M. Dupa 4 luni ii disparuse cancerul. Dupa inca 3 luni s-a intors. Acum nu mai stiu ce se intampla, vom mai merge in ianuarie la un control. Cu mentiunea ca nu a facut nici un alt tratament pentru cancer, nici macar nu stie ca are. M.A. din Bucuresti."
1482487213-PVG Ganoderma Lucidum 250 cps.png

PVG Ganoderma Lucidum

"Sunt operata de cancer de col.In urma radio-terapiei analizele au iesit destul de proaste. Fierul s-a rezolvat cu injectiile pe cale le-am facut in spital dar valoarea leucocitelor,eritrocitelor era din ce in ce mai mica. Am aflat de PVG-ganoderma lucidum si dupa o luna de tratament ( 2/zi ) valoarile au crescut aproape de limita inferioara si dupa alta luna ( timp in care am luat si OLIMPIQ STEMXCELL ) am ajuns la normal . In plus oboseala a disparut, puterea de concentrare a crescut, starea psihica in general s-a imbunatatit . Mentionez ca iau in continuare PVG - de 4 luni .D.Daniela din Pitesti."
1592921664-Flavin7 Premium 500 ml NOU.png

Flavin 7 Premium

"Sotul meu, acum in varsta de 70 ani, a fost operat acum 3 ani si jumatate de cancer de colon si dupa 4 serii de citostatice a slabit 20 kg,a facut hemoragie digestiva difuza, afte in gura (stomatita), nu mai putea vorbi,sughita sonor la fiecare respiratie, nu mai putea vorbi si inghiti,avea tensiunea 8/4, fiind externat. A consumat aloe vera care i-a refacut aparatul digestiv si i-a vindecat hemoroizii, la scurt timp dupa externare a inceput sa consume Flavin7 - 15ml, PVG-ganoderma lucidum -2 cps/zi, Silymarin -1cps/zi, pe care le consuma si acum. Dupa numai trei luni si-a reluat activitatea, conducand masina peste 250 km. Rezultatele analizelor ies bune, nu au aparut alte tumori, i-au disparut de mult carceii si nodulii de pe vasele de sange de pe gambe, acum poate merge mult pe jos (inainte dupa 10-15 minute de stat in picioare trebuia sa se aseze),i s-a normalizat tensiunea arteriala, analizele hepatice sunt bune, parul care ii cazuse i-a crescut saten aproape complet fata de argintiu cum era, este mai vioi decat inainte, mai energic. Trei persoane de sex masulin, varstnice, plus sotul meu, care aveau probleme cu prostata si se trezeau de 3-4 ori pe noapte, dupa utilizarea Germenilor de seminte de dovleac se trezesc doar o data."
1482487213-PVG Ganoderma Lucidum 250 cps.png

PVG Ganoderma Lucidum

"Am comandat de la Dvs de doua ori (anul acesta) produsele: PVG-Ganoderma Lucidum si germeni de grau (pentru matusa mea care a fost diagnosticata cu cancer la san). In urma folosirii acestor produse am observat diminuarea carcinoamelor mamare, fapt dovedit prin ecografia mamara efectuata la CLUJ."
1482487213-PVG Ganoderma Lucidum 250 cps.png

PVG Ganoderma Lucidum

"Tatal meu in varsta de 65 de ani a fost diagnosticat cu ciroza hepatica cauzata de un virus B, encefalopatie, icter avansat si ascita (lichid in abdomen), afectiuni instalate de 6-7 ani. I-am administrat Olimpiq StemXCell 75% 1 stimulare/zi, Flavin7 sirop 20 ml/zi si PVG Ganoderma Lucidum 2/zi. Dupa primele 4 luni de tratament rezultatele analizelor de sange s-au imbunatatit simtitor: bilirubina a scazut, albuminele si trombocitele sunt apropiate de valori normale, iar lichidul din abdomen s-a redus considerabil. In prezent tata este o persoana activa, plina de energie si vom continua tratamentul. Va multumim !"
1592921664-Flavin7 Premium 500 ml NOU.png

Flavin 7 Premium

"In urma cu ceva timp sotia mea afost diagnosticata cu metastaza osoasa si pleurezie plumonara. Va spun sincer ca eram terminat. Multumesc lui Dumnezeu ca am intilnit produsele Vita Crystal, si anume Flavin7, Olimpiq StemXCell si coenzima Q10 folosita de 3 luni si se simte mult mai bine. B. Titi."
1 2 3